2 onder 1 kap bouwen met Desaunois

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

2 onder 1 kap bouwen

Desaunois specialist in 2 onder 1 kap bouwen

Tegen scherpe kosten een 2 onder 1 kap bouwen. Een 2 onder 1 kap bouwen van goede kwaliteit voor een lange levensduur. De 2 onder 1 kap bouwen op milieu vriendelijke wijze tegen aanvaardbare kosten.  Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Dit is ook terug te zien in onze 5 d’s, voor meer informatie https://www.desaunois.nl/5-d-van-desaunois

Samen een 2 onder 1 kap bouwen

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois,. een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen en steeds met als doel een tevreden opdrachtgever met een huis op maat gemaakt.  Een woning bouwen die aanvoelt als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning bouwen, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil graag samen met u een woning bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Elke woning is voor ons een maatwerk product, dit tot in de kleinste details. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten, deze droom kan voor u werkelijkheid worden indien u een huis laat bouwen door bouwbedrijf Desaunois. Ook kunnen wij projecten in aanbouw laten zien, zodat u nog meer beeld krijgt bij bijvoorbeeld de inhoud van de woning etc. Neem contact op met ons verkoopteam, zij helpen u graag verder in een geheel vrijblijvend gesprek. Van dit gesprek krijgt u een geheel vrijblijvende offerte met hierin al u wensen verwerkt. Veel mensen gingen u al voor, vraag onze brochure aan en u zult zien dat er veel mogelijk is.