Aan de Hage te Castricum

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Aan de Hage te Castricum

De wijk Aan de Hage te Castricum.

Aan de Hage verrijkt het centrum van Castricum

Op de plaats van het voormalig Geesterhage-terrein verrijst Aan de Hage. Een hoogwaardig nieuwbouwplan in hartje Castricum.

Een fantastische plek om te wonen!

Wonen in hartje Castricum, in een ruime groene woonwijk met alle voorzieningen voor jong en oud binnen handbereik. De zonligging is perfect en er zijn veel mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren. Aan de Hage is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Daarnaast zijn winkels, horeca, scholen, cultuur en andere voorzieningen letterlijk om de hoek. Duinen, bos, strand en zee vindt u op minder dan een kwartier fietsafstand.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Aan de Hage te Castricum.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Aan de Hage te Castricum.

Met Desaunois bouwen in de wijk Aan de Hage Castricum. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Een woning in de wijk Aan de Hage Castricum moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Aan de Hage Castricum, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Aan de Hage te Castricum, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Aan de Hage Castricum bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Aan de Hage te Castricum, neem dan gerust een kijkje bij Binnenduin te Beverwijk of Vroonermeer Noord te Alkmaar.