Aanmelding loterij 7 april 2016

Wij hebben jullie geduld even op de proef gesteld, maar bij deze kondigen wij de nieuwe feestavond aan en wel op donderdag 7 april 2016; de zaal zal open zijn om 19:00 uur en aanvang is 19:30 uur. Het feest zal ongeveer 23:00 uur afgelopen zijn, maar wij zullen u zeker niet wegsturen als u nog even gezellig wilt blijven.

De locatie is;

Café Restaurant De Paus
P.J. Jongstraat 96
1614 LH Lutjebroek

Parkeergelegenheid bij De Paus: In de nabije omgeving van De Paus is er beperkt parkeergelegenheid. U kunt ervoor kiezen om zelf een plekje te zoeken rondom De Paus, echter bieden wij u ook de mogelijkheid aan om uw auto te parkeren nabij Sporthal De Kloet, adres voor uw navigatie De Wijzend 76 Grootebroek. Vanaf deze locatie zullen wij taxibusjes heen en weer laten pendelen naar de feest locatie, dit is ongeveer een ritje van 10 minuten. Het is uiteraard wel zo dat indien er veel mensen gebruik zullen maken van dit aanbod, dat bij afloop van de avond het zo kan zijn dat u even moet wachten op het volgende busje. U dient, bij uw aanmelding, aan te geven of u hier gebruik van wilt maken.

De uitnodiging voor de feestavond geldt voor 2 personen. Wij stellen het uiteraard zeer op prijs als we u op deze avond kunnen verwelkomen. Mocht het helaas zo zijn dat u bent verhinderd, dan kunt u zich laten vertegenwoordigen door 2 andere personen. Wanneer u zich wilt laten vertegenwoordigen, wilt u dan uw naam invullen bij naam persoon 1 en de namen van de personen die komen s.v.p invullen in de velden daaronder. Mensen die afwezig zijn/zich niet laten vertegenwoordigen, kunnen wij helaas niet mee laten doen met de trekking. Er worden 3 prijzen uitgereikt; een 3e prijs, een 2e prijs en natuurlijk de hoofdprijs. De aanmelding via deze uitnodiging alsmede de registratie bij binnenkomst is bepalend voor uw deelname.

Wij verzoeken u vriendelijk om aan te geven of u aanwezig zult zijn door middel van onderstaand formulier. Gelieve uw aanmelding vóór 3 maart in te sturen.

We gaan ervan uit dat we er samen een gezellige avond van zullen gaan maken. Tot ziens op 7 april in Lutjebroek.