Appelstraat Spanbroek

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Appelstraat Spanbroek

De wijk Appelstraat Spanbroek.

Uw eigen vrijstaande droomhuis bouwen, midden in het West-Friese landschap?! Het is nu mogelijk op deze unieke nieuwbouwlocatie in Spanbroek, op slechts 350m loopafstand van het dorpscentrum en scholen!

Dit bescheiden nieuwbouwproject bestaat uit 13 vrije bouwkavels, variërend van 554 tot maar liefst 1.872m²! Op alle kavels kunnen in overleg met de gemeente Opmeer vrijstaande woningen naar eigen idee worden gebouwd.

Over Spanbroek:
Spanbroek, een deelgemeente van de gemeente Opmeer, met ca. 4.000 inwoners heeft een rijke historie. Het dorp was tot het begin van de 20e eeuw een typisch agrarische kern, die vanaf de jaren 60 uitgebreid werd met nieuwbouwwijken. Aan het eind van die eeuw was de plaats samengesmolten met Opmeer. Aan de buitenranden vindt men nog het oude open karakter, vooral ten zuiden van Spanbroek, waar de 13 bouwkavels zijn gesitueerd.
Het op steenworp afstand gelegen dorpscentrum, met onder andere Hema, Kruidvat en Deen supermarkten, heeft een regiofunctie en is de afgelopen jaren flink gegroeid.

Over de locatie Appel Beton:
De ontwikkeling van Spanbroekerweg 106 laat vele facetten zien. Cor Appel is op de locatie begonnen als aannemer (Appel & Zn) waarna het bedrijf (Appel Betonbouw) uitgroeit tot een toonaangevende betonfabriek voor de landbouw.
De huidige eigenaar van de grond heeft opdracht gegeven om alles “in originele staat” terug te brengen en de grond voor woningbouw geschikt te maken. Gezien de schitterende landelijke ligging op steenworp afstand van het dorpscentrum Spanbroek, is wonen bij uitstek een prachtige bestemming voor de komende decennia.

Het nieuwbouwplan Appel Beton is prima ontsloten, slechts 10 autominuten van Hoorn NH en slechts 30 autominuten van Amsterdam (A7) gelegen.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Appelstraat Spanbroek.

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in de wijk Appelstraat Spanbroek.

Met Desaunois bouwen in de wijk Appelstraat Spanbroek. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Appelstraat Spanbroek moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Appelstraat Spanbroek, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie

Uw eigen woning in Appelstraat Spanbroek, een droom voor velen

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Appelstraat Spanbroek bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Appelstraat Spanbroek, neem dan gerust een kijkje bij Heerenweide te Spanbroek of Bloesemgaerde Wognum.

Appelstraat Spanbroek - Bouwbedrijf B. Desaunois bv