Bangert en Oosterpolder Zwaag

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bangert en Oosterpolder Zwaag

De wijk Bangert en Oosterpolder Zwaag.

Wilt u ruimte in en om het huis, een weidse omgeving, kindvriendelijke buurt of voornamelijk een energiezuinig huis met duurzame materialen? In de nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder in Hoorn vindt u het allemaal. En… nog veel meer! De afwisselende, kleurrijke gevels en de vele groen- en waterpartijen maken van Bangert en Oosterpolder een echte West-Friese wijk. Die sfeer wordt extra verstrekt doordat de wijk aan de oude dorpslinten van Blokker en Zwaag ligt. Landelijk wonen én het stadscentrum van Hoorn binnen handbereik: die combinatie spreekt veel mensen aan. Nieuwe bewoners komen dan ook niet alleen uit Hoorn en West-Friesland, maar ook uit de Randstad en zelfs van nog verder.

In Bangert en Oosterpolder kunt u uw eigen droomhuis bouwen op een zonnige bouwkavel. Er zijn verschillende kavels te koop, variërend in locatie, grootte en prijs. De meeste tuinen liggen op het zuidwesten.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Bangert en Oosterpolder Zwaag.

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in de wijk Bangert en Oosterpolder Zwaag.

Met Desaunois bouwen in de wijk Bangert en Oosterpolder Zwaag. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Bangert en Oosterpolder Zwaag moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Bangert en Oosterpolder Zwaag, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning in Bangert en Oosterpolder Zwaag, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Bangert en Oosterpolder Zwaag bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Bangert en Oosterpolder te Zwaag, neem dan gerust een kijkje bij Fruittuinen te Andijk of Bloesemgaerde te Wognum.

Bangert en Oosterpolder Zwaag Desaunois