Binnenduin te Beverwijk

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Binnenduin te Beverwijk

De wijk Binnenduin te Beverwijk.

Buitengewoon buiten wonen

Een beetje verscholen, daar waar de stad langzaam overgaat in de duinen, ligt Binnenduin. Een traditioneel tuindersgebied, uitgestrekt en ongerept, een stukje vergeten Beverwijk. Binnenduin ademt de sfeer van de rust en ruimte, die nog overal in de buurt te vinden zijn. Je moet er ook onherroepelijk denken aan de dagen dat de aardbeienhandel hier hoogtij vierde. In Binnenduin is het alsof de tijd een beetje heeft stilgestaan. Het historische karakter en de charmante sfeer blijven behouden bij de ontwikkeling van Binnenduin als woonplan. De kenmerkende lintbebouwing en de mooie vergezichten bewaken de rustieke sfeer. Er komen ruime, vrije kavels gecombineerd met de bouw van 2-onder-1-kap en rijtjes woningen. Een hoge woonkwaliteit staat voorop. Er zal kleinschalig en duurzaam gebouwd worden, met aandacht voor het bijzondere, groene en recreatieve karakter van het gebied. Met volop ruimte en rust. Wonen in Binnenduin betekent een ongekend gevoel van vrijheid, een privilege zo u wilt.

Binnenduin ligt aan de westgrens van Beverwijk. Het nieuwe plan is globaal gesitueerd oostelijk van de Creutzberglaan, noordelijk van de Zeestraat, westelijk van de Brederodelaan en zuidelijk van de Lunetten. Het is een uniek woongebied op de grens van stad en de binnenduinrand. De oorspronkelijke lintbebouwing en het weelderige groen geven het plan een bijzonder en vrij karakter. Nergens anders in Beverwijk kunt u het gevoel van ‘buiten wonen’ straks zo goed beleven.

Toch bevinden winkels, scholen en voorzieningen zich op een steenworp afstand. Met tien minuten bent u midden in het gezellige centrum van Beverwijk, waar u heerlijk kunt shoppen of uitgaan. Het Kennemertheater staat garant voor eersteklas voorstellingen, Cineworld heeft een prachtige programmering en Beverwijk kent een aantal uitstekende restaurants. Maar ook het station van Beverwijk is prima bereikbaar en dankzij de nieuwe randweg rijdt u zo de snelweg op. Met een half uur bent u met trein of auto in Haarlem, Alkmaar of Amsterdam.

Het is in Binnenduin al goed toeven, maar als u op de fiets stapt, is er in de directe omgeving nog veel meer te genieten. Met de gezellige badplaats Wijk aan Zee, 7.000 ha duingebied van het Noord-Hollands Duinreservaat en Recreatiegebied Spaarnwoude, liggen strand en bos letterlijk om de hoek. U kunt dus elk weekend kiezen: een partijtje golfen of een dagje golfsurfen.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Binnenduin te Beverwijk

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in Binnenduin te Beverwijk

Met Desaunois bouwen in de wijk Binnenduin te Beverwijk. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Binnenduin te Beverwijk moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Binnenduin te Beverwijk, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning in Binnenduin te Beverwijk een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Binnenduin te Beverwijk bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

 

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Binnenduin te Beverwijk, neem dan gerust een kijkje bij Wonen aan het Twiske te Oostzaan.

Binnenduin te Beverwijk desaunois