Bloemenzoom Swifterbant

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bloemenzoom Swifterbant

De wijk Bloemenzoom Swifterbant.

Aan de zuidzijde van Swifterbant wordt het plan Bloemenzoom ontwikkeld met ruimte voor ruim 80 woningen. Het plan ligt op een prachtige locatie aan de rand van het dorp en grenst gedeeltelijk aan het dorpsbos. Een ander deel van het plan biedt vrij uitzicht over het landschap in de richting van Dronten.

Bij het ontwerp van de wijk is gekozen voor een ruime opzet en een gevarieerd woningaanbod in diverse prijsklassen: u vindt er ruime particuliere bouwkavels aan de bosrand, twee-onder-een-kap woningen aan de buitenranden en rijen koop- en huurwoningen in het binnengebied. Inmiddels zijn ruim 40 woningen in het gebied opgeleverd. De gemeente Dronten geeft in de Bloemenzoom tien particuliere bouwkavels uit aan de rand van het bos. De grootte van deze kavels varieert van 480 m2 tot 986 m2.

De gemeente Dronten, met zo’n 40.000 inwoners, biedt u de mogelijkheid te wonen in een groene, waterrijke en rustieke omgeving met de meest belangrijke voorzieningen binnen handbereik. De gemeente is nog geen vijftig jaar oud maar heeft al zo veel te bieden. De drie dorpen (Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen) beschikken over verschillende bossen, stranden en randmeren, diverse mogelijkheden voor dag- en verblijfsrecreatie met daarnaast volop mogelijkheden voor allerlei culturele activiteiten. Dat allemaal centraal gelegen in Nederland. De gemeente heeft ruim 14.000 woningen. Het gaat voor een groot deel om ééngezinswoningen. Gelegen in ruim opgezette, groene en kindvriendelijke wijken.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Bloemenzoom Swifterbant.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning.

Samen bouwen in de wijk Bloemenzoom Swifterbant.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Bloemenzoom Swifterbant. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Bloemenzoom Swifterbant moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Bloemenzoom Swifterbant, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Bloemenzoom Swifterbant, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Bloemenzoom Swifterbant bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Bloemenzoom te Swifterbant ,neem dan gerust een kijkje bij De Gilden te Dronten of Parkkwartier Zuid te Zeewolde.

Bloemenzoom Swifterbant Desaunois