Bloesemgaerde Wognum

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bloesemgaerde Wognum

De wijk Bloesemgaerde Wognum.

Nostalgisch wonen in Bloesemgaerde

Bij nieuwbouw denkt men vaak aan kale wijken met strakke huizen en weinig sfeer. Niet in Bloesemgaerde! De keuze van de kopers is hier zeer gevarieerd te noemen. Geen dertien-in-één-dozijn-invulling van huizen die je overal ziet maar een doordacht concept dat aansluit bij de wensen van de kopers. Plan Bloesemgaerde is gelegen aan de Kerkweg, nabij de Kerkstraat. Het grenst voor een deel aan het open landschap, de andere zijden grenzen aan het dorp zelf. Bloesemgaerde wordt een uitgesproken wijk met brede lanen, water en diverse parken. Ze worden zo aangelegd dat bijna alle woningen daarvan profiteren.

Wognum is een allervriendelijkst dorp in de gemeente Medemblik gelegen in het hart van West-Friesland in de Provincie Noord-Holland. Het heeft een oppervlakte van 21,42 km² en een inwonerstal van ca. 5.400 inwoners. De bereikbaarheid van Wognum is door de gunstige ligging aan de A7 erg goed en ligt op slechts enkele kilometers van Hoorn.

Wognum is een sfeervol, groen en echt Noord-Hollands dorp. U vindt er een mix van woningen en karakteristieke stolpboerderijen, gelegen in een wijds landschap met velden en boomgaarden. In en rondom Wognum zorgen de talrijke fruitbomen in de lente voor een prachtige bloemenzee. In het najaar worden de vruchten van dit lentemoois geoogst.

30er jaren architectuur met de luxe en het comfort van nu. In Wognum is gelukkig nog heel wat mooie, historische architectuur bewaard gebleven. Het dorp waaiert gezellig uit in het groene landschap onder de wolken en de zon, tussen het gras, de bomen en de koeien. Bloesemgaerde is zo ontworpen dat het perfect aansluit bij het de oude kern en waardoor het karakter van het dorpse leven in tact blijft. Geen hypermoderne nieuwbouwwijk, maar een wijk met sfeer en karakter.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Bloesemgaerde Wognum.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Bloesemgaerde Wognum

Een woning in de wijk Bloesemgaerde Wognum moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven.Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Bloesemgaerde Wognum. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen.  Samen een mooie woning bouwen in de wijk Bloesemgaerde Wognum, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in de wijk Bloesemgaerde Wognum, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Fijn wonen is genieten. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Bloesemgaerde Wognum bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Bloesemgaerde te Wognum, neem dan gerust een kijkje bij Heerenweide te Spanbroek of Bangert & Oosterpolder te Zwaag.

Bloesemgaerde Wognum Desaunois