Boseilanden Hoofddorp

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Boseilanden Hoofddorp

De wijk Boseilanden Hoofddorp.

Natúúrlijk wonen in de Randstad: de Boseilanden

Boseilanden is voor veel mensen een natuur- en recreatiegebied. Maar ook een kans om uw droomvilla te bouwen in een unieke omgeving. In dit gebied met water, bos, weiland en riet is ruimte voor 29 villa’s, waarvan reeds enkele zijn verkocht. Wonen zoals u wilt, want u koopt hier een kavel en ontwerpt en bouwt daarna zelf uw droomhuis.

Slechts 14 van de 87 hectare grond binnen Boseilanden wordt ingezet voor het realiseren van de villa’s en landhuizen. Dat betekent veel ruimte om te wonen in een prachtig recreatiegebied. In het verlengde van uw eigen tuin ligt een parkachtige omgeving met een rijkdom aan flora en fauna. Wie in Boseilanden de natuur ervaart, vergeet even dat het gebied midden in de Randstad ligt.

Kavels van circa 2000 m² bieden ruimte voor een prachtige woning en bijgebouwen. Denk maar eens aan een stal, zwembad, tennisbaan of atelier. Kavels van dit formaat zijn uniek in de regio! U kunt zelf uw droomhuis bouwen en er worden slechts enkele specifieke eisen aan het ontwerp gesteld. Dit betekent dat u in Boseilanden kunt bouwen wat echt bij u past.

Binnen Boseilanden worden verschillende typen kavels aangeboden met ieder hun eigen karakter. Zo is er een Water ensemble, een Larens ensemble en een Riet ensemble

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Boseilanden Hoofddorp.

Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Boseilanden Hoofddorp.

Samen een mooie woning bouwen in de wijk Boseilanden Hoofddorp, een ‘thuis‘. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Boseilanden Hoofddorp. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Boseilanden Hoofddorp moet aanvoelen als een maatpak.

Uw eigen woning in Boseilanden Hoofddorp, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Boseilanden Hoofddorp bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Boseilanden te Hoofddorp, neem dan gerust een kijkje bij Anna’s Hoeve te Hilversum of Tudorpark te Hoofddorp.

Boseilanden Hoofddorp Desaunois