Bouw je eigen huis samen met bouwbedrijf Desaunois

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bouw je eigen huis samen met bouwbedrijf Desaunois

Bouw je eigen huis met 35 vakmensen van Desaunois

Bouw je eigen huis, een droom voor velen. Een eigen huis bouwen is keuzes maken in kleuren, vormen en uitvoeringen. Desaunois heeft een eigen showroom met allerlei voorbeelden van mogelijkheden, die wij u kunnen bieden. Bouw je eigen huis met Desaunois, geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Geen catalogusbouwer, maar specialist in maatwerk.

Bouw je eigen huis op maat met Desaunois

Desaunois is kwaliteitsbouwer sinds 1890. Bouw je eigen huis met ervaren architecten, die “uw droomhuis” ontwerpen. Verzekerd van pure passie en unieke woningen. Een eigen huis bouwen met de juiste materialen, zonder afbreuk aan de kwaliteit. Uw nieuwe huis bouwen, uw thuis. Laat uw nieuwe huis bouwen met Desaunois. Om geen zaken over het hoofd te zien.

Bouw je eigen huis laat je woonwensen realiseren met Desaunois

Bouw je eigen huis, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Bouw je eigen huis samen met Desaunois, waarbij uw wensen centraal staan.
Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.