Broekerplein Langedijk

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Broekerplein Langedijk

De wijk Broekerplein Langedijk.

Zeven ruime kavels aan doorvaarbaar water

Aan de Voorburggracht komen 7 ruime kavels van 420 – 450 m2 en een diepte van circa 30 meter. De kavels, die deel uitmaken van de grootschalige gebiedsontwikkeling rondom het Winkelcentrum Broekerveiling, komen aan doorvaarbaar water (15 m breed!), dat rechtstreeks in verbinding staat met de omliggende wijken, het Oosterdelgebied en het kanaal Omval-Kolhorn. Een hengeltje werpen vanuit uw tuin? Uw eigen sloep in uw achtertuin? Het kan allemaal!

Daarnaast bevinden zich de winkels en de gezelligheid van het Broekerplein op loopafstand.

Langedijk bestaat uit zes verschillende dorpen met elk hun eigen karakter, maar is inmiddels een verstedelijkte plattelandsgemeente. Die eigenheid van Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Sint Pancras en Koedijk wordt gekoesterd.

Langedijk is een rustige gemeente om te wonen. De aanwezigheid van veel water, natuur en groen maakt Langedijk ook een aantrekkelijke gemeente om te bezoeken. Ook in de omgeving is veel natuur te vinden, zoals de duinen, het strand, de zee en het bos. De landelijke en agrarische omgeving zet zich voort ten noorden en oosten van Langedijk, richting het IJsselmeer. De Noordzeekust, Schoorl en duinen van Bergen zijn ook goed bereikbaar met de auto en fiets. Langedijk zelf ligt in het vlakke polderland Geestmerambacht, dat achter de duinen ligt.

Langedijk is bekend om haar cultuurhistorische, agrarische en waterrijke omgeving. In het verleden vond tuinbouw plaats op vele kleine eilandjes, waardoor Broek op Langedijk ook wel ‘het rijk der duizend eilanden’ wordt genoemd. Van de eilandenstructuur is na de verkaveling een klein deel behouden gebleven in het Oosterdelgebied. Herkenbaar is ook de authentieke lintstructuur van de dorpen in Langedijk. De moderne woonwijken aan de buitenzijden van het lint vormen een harmonieus geheel met het bestaande dorpskarakter.

Langedijk is uitstekend bereikbaar. Vanuit het westen is Langedijk te bereiken via de A9 en N245, vanuit het noorden via de N504 en vanuit het oosten via de N242. Langedijk is met het openbaar vervoer bereikbaar via busverbindingen met de NS-stations van Heerhugowaard en Alkmaar.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Broekerplein Langedijk.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Broekerplein Langedijk.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Broekerplein Langedijk. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Broekerplein Langedijk moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Broekerplein Langedijk, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Broekerplein Langedijk, een droom voor velen

Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Broekerplein Langedijk bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Broekerplein te Langedijk, neem dan gerust een kijkje bij Westerdel te Langedijk of Halerpark te Schagen.

Broekerplein Langedijk Desaunois