Buiten Veste II Enkhuizen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Buiten Veste II Enkhuizen

De wijk Buiten Veste II Enkhuizen.

Uniek in Enkhuizen, prachtig gelegen kavels aan water.

Dit is uw kans om een unieke, prachtige kavel te bemachtigen in plan “Buiten Veste II. Het plan “Buiten Veste II” is voorzien van veel doorvaarbare waterpartijen en groen. De kavels zijn gelegen aan de rand van het plan en daarom omgeven door een mooi rustgevend landschap. De meeste kavels liggen aan breed doorvaarbaar water en hebben een schitterend uitzicht. Alle kavels hebben een zeer gunstige zonligging.

Voor u als toekomstige bewoners betekent dit aan de ene kant openheid en rust naar water en groen en aan de andere kant de gezelligheid van een stadshart en wonen.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Buiten Veste II Enkhuizen.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Buiten Veste II Enkhuizen.

Met Desaunois bouwen in de wijk Buiten Veste Enkhuizen.Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Buiten Veste Enkhuizen moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Buiten Veste Enkhuizen, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in de wijk Buiten Veste II Enkhuizen, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Buiten Veste Enkhuizen bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Buiten Veste te Enkhuizen, neem dan gerust een kijkje bij Bangert en Oosterpolder te Zwaag of Bloesemgaerde te Wognum.

Buiten veste Enkhuizen Desaunois