Buitenhof Lelystad

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Buitenhof Lelystad

De wijk Buitenhof Lelystad.

Ontdek Buitenhof

Je zou Buitenhof bijna een oase van rust kunnen noemen. Het wordt omgeven door groen, water en rust en dat alles toch in de nabijheid van de Randstad.

Niet alleen vind je hier prachtige woningen en bouwkavels, de omgeving heeft minstens zoveel te bieden. Kinderen kunnen hier onbekommerd spelen. Lekker rennen door het hoge gras, klimmen in bomen, heerlijk bootje varen en over bruggen klauteren.

Voorzieningen
Heb je even geen zin om te koken? Trakteer jezelf dan op een lekker etentje bij Hof van Lelystad, het restaurant op deze prachtige locatie. In het centrale gebouw kun je als bewoner van Buitenhof tevens gebruik maken van het zwembad, sauna en stoombad. En voor de sportievelingen is er de fitnessruimte of de tennisbaan.
Heb je een eigen sloep? Buitenhof beschikt in de toekomst over een eigen haven, verbonden aan de Oostervaart. Je vaart dus zo het Markermeer op! Dat is nog eens een fijne dagbesteding als het mooi weer is.

Op Buitenhof is het iedere dag genieten. Niet in de laatste plaats door het parkachtige karakter waaruit de helft van het plan bestaat! Vele verschillende plant- en boomsoorten zorgen hier iedere dag voor een andere uitstraling. Heerlijk om een mooie wandeling te maken of lekker even tot rust te komen op een van de vele grasvelden of langs de waterkant.

Door de ruime opzet van is er niet alleen voldoende ruimte tussen de verschillende woningen, maar ook de kavels zijn met verschillende breedtematen en een diepte van wel 50 meter zeer ruim van opzet. Daarnaast liggen alle kavels ook nog eens aan het water of aan het park en is er een uitzicht op een bosrijke omgeving.
Idyllisch? Misschien wel, maar op Buitenhof kun je hier echt optimaal van genieten

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Buitenhof Lelystad.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Buitenhof Lelystad.

Met Desaunois bouwen in de wijk Buitenhof Lelystad. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Buitenhof Lelystad moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Buitenhof Lelystad, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning in Buitenhof Lelystad, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Buitenhof Lelystad bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Buitenhof Lelystad, neem dan gerust een kijkje bij Warande Lelystad of Noorderplassen Almere.

Buitenhof Lelystad Bouwbedrijf B. Desaunois bv