Buitenplaats te De Goorn

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Buitenplaats te De Goorn

De wijk Buitenplaats te De Goorn.

Groen, veelzijdig, verrassend!

Aan de rand van De Goorn verschijnt nieuwbouwplan Buitenplaats. Deze wijk, die in totaal circa 300 woningen gaat tellen, is ruim opgezet met unieke zichtlijnen tussen park en omliggende landerijen.

Met aan twee zijden weilanden en aan twee zijden open vaarwater doet Buitenplaats haar naam volledig eer aan. Wandelen, fietsen, varen: u kunt het hier allemaal. Ook in het centraal gelegen park, waar gras, water en bomen recreatieruimte bieden aan jong en oud.

Landelijk wonen tussen stedelijke gemakken

Het beste uit twee werelden. Zo is het leven in De Goorn het best te typeren. Enerzijds het groen en de gemoedelijkheid van een dorp, anderzijds de reuring van Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn om de hoek.

Samen met het aangrenzende Avenhorn vormt De Goorn de hoofdplaats van de gemeente Koggenland. Winkels voor uw dagelijkse boodschappen, basisscholen, bibliotheek en sportverenigingen: het dorp biedt alle gemakken op loop- of fietsafstand. In Avenhorn vindt u bovendien De Vijverhof, een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum.

De Goorn heeft iets bijzonders. Niet voor niets is dit een van de Westfriese dorpen waarvan het inwonersaantal nog steeds groeit. De combinatie van ruimte, comfort en uitstraling slaat aan. De Goorn biedt het, in een landelijke omgeving op een halfuurtje rijden van Amsterdam.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Buitenplaats te De Goorn.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Buitenplaats te De Goorn.

Met Desaunois bouwen in de wijk Buitenplaats te De Goorn. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Buitenplaats te De Goorn moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Buitenplaats te De Goorn, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning op Buitenplaats te De Goorn, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Buitenplaats te de Goorn bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Buitenplaats te De Goorn, neem dan gerust een kijkje bij Bloesemgaerde te Wognum of Heerenweide te Spanbroek.