Cataloguswoning

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Cataloguswoning

Met Desaunois een cataloguswoning op maat

Desaunois is specialist in mooi maatwerk. Wij hebben een woning voor u in verschillende stijlen en ontwerpen. Met allerlei opties kun je de cataloguswoning personaliseren. Desaunois kan specifieke woonwensen laten realiseren voor uw cataloguswoning. Pure passie en een unieke woning. Desaunois realiseerde al vaker een cataloguswoning op maat, want iedere opdrachtgever is uniek. Desaunois heeft een eigen showroom met voorbeelden van een cataloguswoning en mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Realiseer specifieke woonwensen voor uw cataloguswoning

Een cataloguswoning op maat van modern tot klassiek. Een cataloguswoning van Desaunois staat voor deskundigheid, duurzaamheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Fijn wonen is genieten. Vraag naar onze brochure om op gemak ideeën en inspiratie op te doen. Een huis waarbij uw wensen centraal staan. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Maak van je cataloguswoning een ‘thuis’

Een woning van Desaunois heeft een lange levensduur en wordt milieuvriendelijk gebouwd. Duurzaam een cataloguswoning bouwen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Jarenlange ervaring (ruim 110 jaar), dus reken op een goed en kundig advies voor uw cataloguswoning. In onze eigen timmerwerkplaats maken wij met zorg hardhouten trappen, serres, erkers en speciale kozijnen. U kunt voor uw woning altijd de beste prijs kwaliteit tegemoet zien. Transparante werkwijze vooraf. Alles duidelijk, geen verrassingen achteraf.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.