De Broeckgouw te Edam-Volendam

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Broeckgouw te Edam-Volendam

De wijk De Broeckgouw te Edam-Volendam.

Het realiseren van een eigen woning is een wens of droom van velen. De gemeente Edam-Volendam is daarom verheugd om wederom een aantal vrije kavels in verkoop aan te kunnen bieden. Deze kavels zijn gelegen aan de historische dijkzone, vlakbij het sluisje van Edam en grenzend aan het Markermeer.

De nieuwbouwwijk de Broeckgouw krijgt steeds meer vorm. Het is een wijk van hoge kwaliteit met woningen voor verschillende doelgroepen, een supermarkt met parkeergarage, basisschool, natuurpark, brede wegen en veel water en groen. De gemeente Edam-Volendam wil zoveel mogelijk aansluiten bij de woonwensen van onze woningzoekenden en zelfbouw is nog steeds enorm populair onder deze doelgroep. Met deze strook vrije kavels biedt de gemeente ook in het luxe(re) segment weer mogelijkheden.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk De Broeckgouw te Edam-Volendam.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk De Broeckgouw te Edam-Volendam.

Met Desaunois bouwen in de wijk De Broeckgouw te Edam-Volendam. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Een woning in de wijk De Broeckgouw te Edam-Volendam moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk De Broeckgouw te Edam-Volendam, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op De Broeckgouw te Edam-Volendam, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk De Broeckgouw te Edam-Volendam bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.