De Dije Uitgeest

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Dije Uitgeest

De wijk De Dije Uitgeest.

Gunstige locatie
In een rustige omgeving aan de rand van Uitgeest vindt u kavelproject De Dije. Wat maakt deze locatie zo bijzonder? Stelt u zich eens voor: wonen in een zelf ontworpen droomhuis omringd door rust, maar desondanks gelegen middenin een levendige omgeving met vele voorzieningen voor u en uw gezin. In Uitgeest is dit mogelijk! Een zwembad, een school, een visvijver, een hertenkamp, diverse sportverenigingen, het ligt werkelijk allemaal op een steenworp afstand. Hier houdt het niet bij op. Ook het centrum van Uitgeest, enkele supermarkten, een trein- en busstation, alles is dichtbij.

In Uitgeest ervaart u bovendien makkelijk dat fijne vakantiegevoel. Het dorp, befaamd vanwege het watersport- en recreatiegebied Alkmaarder- en Uitgeestermeer, is een goede uitvalsbasis voor vele recreatieve mogelijkheden. Houdt u van het strand en de duinen? Op fietsafstand ligt het beschermde Noord-Hollands Duinreservaat, waar u alleen met de fiets doorheen kunt. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsend naar het strand van Heemskerk of Castricum. Laatstgenoemde is ook snel met de auto te bereiken, net als Wijk aan Zee of Egmond aan Zee.

Daarnaast ligt Uitgeest logistiek zeer gunstig. Niet alleen met de trein, ook met de auto zijn Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Zaanstad snel bereikbaar.

Dorps en landelijk karakter
Uitgeest is van oudsher een dorp omgeven door water en weilanden, anno 2013 is dit nauwelijks veranderd. In tegenstelling tot veel andere gemeenten heeft Uitgeest het dorpse karakter weten te behouden. Ondanks de nostalgische uitstraling gaat Uitgeest helemaal met de tijd mee.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk De Dije Uitgeest.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning.Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk De Dije Uitgeest.

Met Desaunois bouwen in de wijk De Dije Uitgeest. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk De Dije Uitgeest moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk De Dije Uitgeest, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning in de wijk De Dije Uitgeest, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk De Dije Uitgeest bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in De Dije te Uitgeest, neem dan gerust een kijkje bij Binnenduin te Beverwijk of Nieuw Koningsduin te Castricum aan zee.

De Dije Uitgeest Desaunois