De Draai te Heerhugowaard

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Draai te Heerhugowaard

De wijk De Draai te Heerhugowaard.

Heerhugowaard
Heerhugowaard is een gemeente in de provincie Noord-Holland, gelegen in de regio West-Friesland, met ruim 55.000 inwoners. Een overwegend moderne plaats met een aantal dorpse kenmerken en een overwegend  tuinstedelijk karakter.  Naast het levendige Stadshart, de centrum-, stations- en bedrijfszone is voor de leefbaarheid van Heerhugowaard het behoud van rust en ruimte in de wijken en het open agrarische landelijke gebied belangrijk.


De Draai

Ten behoeve van nieuwbouwwijk De Draai is gemeentebreed onderzocht wat de Heerhugowaarder kenmerkt en wat de woonwensen zijn. Heerhugowaard heeft volgens de bewoners een krachtige, eenduidige identiteit: het suburbane woonwijkmilieu. 


Heerhugowaard duurzaam

Heerhugowaard stimuleert inwoners en bedrijven om milieubewust te handelen, duurzaam te bouwen, schoon te vervoeren en te investeren in gezonde bedrijvigheid. Heerhugowaard wil een duurzame sociale vitale stad worden.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk De Draai te Heerhugowaard.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk De Draai te Heerhugowaard.

Met Desaunois bouwen in de wijk De Draai te Heerhugowaard. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Een woning in de wijk De Draai te Heerhugowaard moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk De Draai te Heerhugowaard, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op De Draai te Heerhugowaard, een droom voor velen.

Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring.  Desaunois wil samen met u een woning in de wijk De Draai te Heerhugowaard bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in De Draai te Heerhugowaard, neem dan gerust een kijkje bij Rietland te Heerhugowaard of Vroonermeer Noord te Alkmaar.