De Gilden Dronten

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Gilden Dronten

De wijk De Gilden Dronten.

Aan de westkant van Dronten verrijst een frisse nieuwe woonwijk: De Gilden. Bij de opzet van De Gilden is ingespeeld op de weidsheid van het polderlandschap. Lange groene aders verbinden de nieuwe wijk met het landschap.Vanuit de wijk kan men deze weidsheid heel goed ervaren. De wijk is daarnaast aantrekkelijk tegen het Wisentbos gelegen.

Kenmerkend voor De Gilden is de verscheidenheid aan woningen, voor elk wat wils. De wijk is nog volop in ontwikkeling. In dit plangebied is ruimte voor circa 2.000 woningen. De uitvoering van het plan startte in 2005. Inmiddels zijn de eerste twee fasen van het plan grotendeels gerealiseerd.

Voorzieningen
Het nabij gelegen Wisentbos biedt volop recreatieve fiets- en wandelmogelijkheden. De fiets- en wandelroutes in De Gilden sluiten hier op aan. Naast recreatieve voorzieningen in de directe omgeving biedt deze wijk mooie, centraal gelegen speelvoorzieningen. Kinderen kunnen o.a. terecht op het speeleiland in de water-as. En voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum van de wijk, waar ook een gezondheidscentrum, een sporthal en drie basisscholen zijn gevestigd.

Centrale water-as: rustpunt in De Gilden
Dè blikvanger voor De Gilden is de royale centrale water-as van één kilometer lang en 50 tot 60 meter breed. Deze waterpartij loopt door fase 1 en langs fase 2 door naar Het Palet. Niet alleen heeft de waterpartij een functie voor het bergen van water, maar minstens zo belangrijk is het belevingsaspect. Een wandeling langs het water, spelende kinderen aan de oever van het speeleiland, het samen voeren van de eendjes: dat is het beeld dat de bedenkers van de water-as, voor ogen stond bij het ontwerpen ervan. Ook komen er drijvende woningen en fraaie appartementen aan het water. De waterpartij krijgt een openbaar karakter, zo kan iedereen er van profiteren.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk De Gilden Dronten.

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in de wijk De Gilden Dronten.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk De Gilden Dronten. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk De Gilden Dronten moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk De Gilden Dronten, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op De Gilden Dronten, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk De Gilden Dronten bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in De Gilden te Dronten, neem dan gerust een kijkje bij Warande te Lelystad of Parkkwartier Zuid te Zeewolde.

De Gilden Dronten Desaunois