De Graafschap Biddinghuizen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Graafschap te Biddinghuizen

De wijk De Graafschap te Biddinghuizen.

Prinsheerlijk wonen in de Graafschap

Misschien kent u Biddinghuizen al van het jaarlijkse cultuurfestival Lowlands of familiepark Walibi Holland. Daarnaast is Biddinghuizen bekend om Flevonice met haar 3 kilometer lange ijsbaan in de natuur. Door de ligging, vlakbij de langgerekte bossen en stranden, is Biddinghuizen zeer in trek bij watersporters, recreanten en natuurliefhebbers. Biddinghuizen heeft aantrekkelijke voorzieningen, zoals een modern winkelcentrum, basisscholen, bibliotheek en een actief verenigingsleven. Een groot pluspunt van Biddinghuizen is natuurlijk ook de centrale ligging. Via de snelle N305 (gedeeltelijk 4-baans) bent u in 35 minuten midden in het Gooi en via de A6 in Almere. En aan de oostkant is de regio Kampen- Zwolle in een half uurtje bereikbaar.

De Graafschap

Aan de zuidkant van Biddinghuizen wordt de komende jaren de centraal gelegen woonwijk De Graafschap verder ontwikkeld. Een woonwijk met veel ruimte en veel groen en met het aangrenzende Noaberpark; een heerlijke plek voor gezinnen met kinderen. U vindt er woningaanbod in diverse prijsklassen.

Realiseer nu uw droomwens in De Graafschap!

Er zijn vrije kavels in De Graafschap op de markt gekomen. Het gaat om kavels voor vrijstaande woningen en kavels voor twee onder één kap-woningen. Dat betekent dat u vanaf nu uw eigen droomwensen kunt realiseren in De Graafschap!

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk De Graafschap te Biddinghuizen.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk De Graafschap te Biddinghuizen.

Met Desaunois bouwen in de wijk De Graafschap Biddinghuizen. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk De Graafschap Biddinghuizen moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk De Graafschap Biddinghuizen, een ‘thuis‘.Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning op De Graafschap te Biddinghuizen, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk De Graafschap Biddinghuizen bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in De Graafschap te Biddinghuizen, neem dan gerust een kijkje bij Parkkwartier Zuid te Zeewolde of De Gilden te Dronten.