De Laren te Almere

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Laren te Almere

De wijk De Laren te Almere.

Het is lang geleden dat het mogelijk was om in Almere Haven zelf te bouwen. Maar nu kan het weer, in De Laren. De kavels zijn precies zoals je ze zou tekenen als je het voor het zeggen had. Mooi en rustig gelegen, met diepe tuinen met avondzon, grenzend aan een bosstrook.

In de bestaande structuur van dit stadsdeel verrijst De Laren, een kleine wijk die het groen respecteert. In De Laren wordt op twee manieren gewoond. In het boslandschap en langs de randen van het open park.

Aan de rand van de wijk, aansluitend op de bestaande wijk De Velden komen zelfbouwkavels. Tuinen met groene hagen als erfscheiding en bestrating met warmbruine klinkers complementeren de dorpse sfeer van de straten. Dit sluit aan bij de gewaardeerde kleinschalige opzet van Almere Haven.

Voorzieningen bij de hand

Een groene omgeving, openbaar vervoer om de hoek en ruime keuze uit basisscholen, winkels en gezondheidscentra in de omringende bestaande wijken. Ook in de wijk zelf wordt druk gewerkt aan nieuwe voorzieningen. De supermarkt opent in het voorjaar van 2015 haar deuren. Passend bij het groene karakter van het gebied is De Laren aangesloten op doorgaande en verkeersveilige fietsroutes. Het water en de oevers van het Weerwater en het Gooimeer zijn met de fiets in korte tijd te bereiken. Net als de centra van Almere Haven en Almere Centrum. Kortom, in De Laren ben je van alle gemakken voorzien.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk De Laren te Almere.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning.

Samen bouwen in de wijk De Laren te Almere.

Met Desaunois bouwen in de wijk De Laren Almere. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk De Laren Almere moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk De Laren Almere, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning in De Laren te Almere, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Fijn wonen is genieten. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk De Laren Almere bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Laren te Almere, neem dan gerust een kijkje bij Homeruskwartier te Almere of Noorderplassen te Almere.

De Laren Almere Desaunois