De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster

De wijk De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster.

De Nieuwe Tuinderij ligt in Zuidoostbeemster, een landelijk dorpje met een kleine 2700 inwoners, vlakbij Purmerend. Rustig wonen vlakbij de reuring: in 10 minuten fietsen ben je in het centrum van de stad, met terrasjes, een bioscoop en een theater. Alle voorzieningen binnen handbereik.

Ga je tien minuten ‘de andere kant’ op dan vind je de absolute stilte van de Hollandse polder. Zuidoostbeemster heeft een prima liggen ten opzichte van het water en binnen een kwartier ben je bij het IJsselmeer en binnen een halfuur op het Noordzeestrand.

Zuidoostbeemster kent een uitstekende bereikbaarheid met de auto, afrit 5 van snelweg A7 ligt in de directe omgeving. Via de A7 ben je snel in Hoorn, Zaanstad en Amsterdam. Een rechtstreekse autoaansluiting van Zuidoostbeemster op de Provinciale weg (N244) Alkmaar/Volendam is in voorbereiding. Purmerend met haar vele voorzieningen is goed met de fiets, de auto en openbaar vervoer te bereiken. Met de bus ben je zo op station Purmerend of Purmerend Weidevenne. Vanuit hier zijn er goede verbindingen met Amsterdam en Schiphol.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster.

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in de wijk De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster.

Met Desaunois bouwen in de wijk De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning op De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster, neem dan gerust een kijkje bij Wonen aan het Twiske te Oostzaan of De Broeckgouw te Edam-Volendam.