De Pauw te De Rijp

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Pauw te De Rijp

De wijk De Pauw te De Rijp.

6 Vrije bouwkavels in de nieuwe woonomgeving De Pauw De Rijp.

Al jaren op zoek naar uw eigen kavel waarop u uw vrijstaande droomhuis kunt realiseren? Dit is uw kans!

De Rijp is centraal gelegen tussen Alkmaar en Purmerend. Met circa 120 fraai gerestaureerde Rijksmonumenten en 27 Gemeentelijke monumenten – waaronder een groot aantal huizen – is het dorp tot ‘beschermd dorpsgezicht’ verklaard.

Ten oosten van de kern De Rijp ligt tussen de bebouwing en de Beemster ringvaart het Oeverpark De Pauw. De Pauw ontleent haar naam aan de houtzagersmolen De Pauw, welke in 1686 naar de Rijp is vervoerd om er op een vrij omheind erf balken mee te zagen. De molen beschikte over windrecht, hetgeen verklaart waarom De Pauw vrij is gebleven van bebouwing. De zaagmolen brandde af in 1884 en is nooit meer herbouwd. Een deel van dit park wordt ontwikkeld als woningbouwlocatie. Op het andere deel is de sportaccommodatie vernieuwd en een brede school gerealiseerd.

Het plan heeft betrekking op het noordelijke deel van Oeverpark De Pauw en biedt ruimte aan totaal 142 woningen. Het plan wordt van zuid naar noord in fasen ontwikkeld. Iedere fase bestaat uit woningen in uiteenlopende prijsklassen. Langs de randen van het plan ligt een groene zone, “De Groene Omloop”. De vorm van het woongebied en de stijl van de nieuwe woningen sluiten heel sterk aan op de karakteristieke stijl van het monumentale dorp.

Speelvoorzieningen en wandelmogelijkheden worden gerealiseerd in de Groene Omloop. Varend kun je vanuit de wijk naar het Zuideinde en via het dorp naar de polder. Het water in De Pauw is hiermee  aangesloten op bestaande vaarroutes.

Fase 1 is inmiddels gerealiseerd. De realisatie van Fase 2 is in 2017 gestart. Fase 3 en 4 zijn samengevoegd in één fase in plaats van twee. In fase 3 is een plein, waar men van een openbare steiger gebruik kan maken. Het pleintje wordt ook voorzien van groen en parkeervakken. De woningen zijn gericht op het plein voor meer levendigheid. De woonwijk wordt aan de westzijde ontsloten via de Baanakker en aan de noordzijde via De Meelzak. Fase 2 en 3 zijn alleen aan de westzijde verbonden voor autoverkeer. De andere oeververbinding aan de oostzijde is alleen voor langzaam verkeer.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk De Pauw te De Rijp.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk De Pauw te De Rijp.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk De Pauw te De Rijp. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk De Pauw te De Rijp moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk De Pauw te De Rijp, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op De Pauw te De Rijp, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk De Pauw te De Rijp bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.