De Suyder Coghe Venhuizen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Suyder Coghe Venhuizen

De wijk De Suyder Coghe Venhuizen.

Realiseer hier uw droomhuis! Wonen in “DE SUYDER COGHE”

Ruim gelegen kavels om uw droomhuis op te bouwen, in een gevarieerde wijk, voor jong en oud.

In een landelijke omgeving met diverse historische kernen, in een ruime wijk die de sfeer van weleer uitstraalt, maar met de luxe van nu met hoogwaardige materialen en weinig onderhoud.  Op loopafstand het dorpscentrum met o.a. supermarkten, school, dorpshuis en kerk en met een directe verbinding richting Hoorn/ Amsterdam en Enkhuizen/ Lelystad. Er is een rijk verenigingsleven, met o.a. diverse sportmogelijkheden.

Het IJsselmeer ligt op een steenworp afstand.

Venhuizen is gelegen in een landelijk gebied met ongekende historische schoonheid, nabij cultuurrijke oude vestingsteden als Hoorn en Enkhuizen. Aan de zuidzijde van Venhuizen, gelegen achter het voormalige gemeentehuis ligt deze nieuwe woonomgeving ‘Suyder Coghe’. Op loopafstand bevinden zich winkelcentrum ‘de Twijver’, een dependance van het gemeentehuis, twee basisscholen en het sportpark aan de Koggeweg. Naast sportvelden en tennisbanen beschikt Venhuizen ook over een sporthal en een manege.

De nabij gelegen binnendijkse jachthaven van Broekerhaven (gemeente Stede Broec) heeft open vaarwater richting het IJsselmeer. Voor zijn landelijke ligging kent Venhuizen naast een relatief uitgebreid voorzieningenniveau ook vele maatschappelijke en culturele organisaties, dienstverlenende voorzieningen, scholen, kerken en sportvoorzieningen.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk De Suyder Coghe Venhuizen.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning.

Samen bouwen in de wijk De Suyder Coghe Venhuizen.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk De Suyder Coghe Venhuizen. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk De Suyder Coghe Venhuizen moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk De Suyder Coghe Venhuizen, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in De Suyder Coghe Venhuizen, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Fijn wonen is genieten. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk De Suyder Coghe Venhuizen bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in De Suyder Coghe te Venhuizen, neem dan gerust een kijkje bij Mantelhof Andijk of Reigersborg te Hoogkarspel.

De Suyder Coghe Venhuizen Desaunois