De Zaanse Eilanden Zaandam

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Zaanse Eilanden Zaandam

De wijk De Zaanse Eilanden Zaandam.

DE ZAANSE EILANDEN
De Zaanse Eilanden liggen in het hart van Zaandam, op steenworpafstand van Station Zaandam. Het is nu nog een braakliggend terrein (tussen de Houtveldweg, Aubade en de Belt). De gemeente gaat hier drie eilanden uitgraven. Alle aantrekkelijke voorzieningen van het stadshart en het Intercity-station liggen om de hoek. In minder dan een kwartier ben je in Amsterdam, de trein rijdt elke 8 minuten. De hoofdstad en Schiphol liggen erg dichtbij.
Het centrum van Zaandam heeft in korte tijd een spectaculaire gedaanteverandering ondergaan. Nieuwe winkels, woningen en horecagelegenheden. Een bioscoop met zes zalen. Een opvallend stadhuis en een spraakmakend hotel. Een compleet opgeknapte openbare ruimte, met als bekroning een nieuwe gracht. De Zaanse Eilanden liggen in het Inverdan gebied. De gemeente wil met Inverdan Zaanstad op de kaart zetten en verborgen kwaliteiten van de stad zichtbaar maken. In de architectuur van de nieuwe gebouwen is weer heel bewust gezocht naar een eigen Zaanse identiteit.

WONEN IN DE ZAANSTREEK
In de Zaanstreek is het goed wonen, werken en leven. Je krijgt hier niet alleen meer huis voor je geld. Je woont ook nog eens in een streek rijk aan historie, karakter, water en natuur. De Zaanstreek heeft het!

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk De Zaanse Eilanden Zaandam.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit.Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk De Zaanse Eilanden Zaandam.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk De Zaanse Eilanden Zaandam. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk De Zaanse Eilanden Zaandam moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk De Zaanse Eilanden Zaandam, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in De Zaanse Eilanden Zaandam, een droom voor velen

Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring.Desaunois wil samen met u een woning in de wijk De Zaanse Eilanden Zaandam bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.Mocht u niet slagen voor een kavel in De Zaanse Eilanden Zaandam, neem dan gerust een kijkje bij Wonen aan het Twiske of Plan Luijendijk Landsmeer.

De Zaanse eilanden - Bouwbedrijf B. Desaunois bv