Duin en Beek Bloemendaal

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Duin en Beek Bloemendaal

De wijk Duin en Beek Bloemendaal.

Park Brederode is gelegen in een vallei tussen oude en jonge duinen. Het park sluit naadloos aan op het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De uitbreiding van Park Brederode aan het begin van de 20e eeuw kwam voor rekening van landschapsarchitecten Zocher en Springer.

Bomenlanen
Bij de herontwikkeling van Park Brederode worden de oorspronkelijke parkontwerpen van Zocher en Springer zo veel mogelijk in hun oude luister hersteld. In het park komen oude bomenlanen terug en wordt de waterpartij weer in zijn oorspronkelijke vorm hersteld.

Duinflora en -fauna
Een deel van Park Brederode wordt een natuurpark met typische duinflora (waaronder orchideeën) en -fauna, waarbij de natuur een handje wordt geholpen door de mens. Zo wordt aan de voet van de jonge duinen het park omgevormd tot een duinbos.

Cultuur en natuurpark
Dankzij de aanpassingen worden de bestaande natuurwaarden verder versterkt. Bloemendaal is daarmee straks een ruim 17 hectare groot cultuur- en natuurpark rijker

Park Brederode biedt u de unieke mogelijkheid uw eigen vrijstaande villa te (laten) bouwen in het woongebied Duin & Beek. U bepaalt zelf het ontwerp van uw villa, uw eigen uitzicht en uiteindelijke woonsfeer. U vindt in Duin & Beek luxe, grandeur en comfort, gecombineerd met rust en privacy van het wonen in de natuur met uitzicht op het duin en de beek. In dit woongebied zijn 25 unieke kavels gelegen. Voor een klein aantal bouwkavels is er een vergund ontwerp beschikbaar van Dam & Partners.

De grootte van de bouwkavels varieert van 945 tot 2.170 m2, afhankelijk van de ligging. De woningen die daarop gebouwd mogen worden, kunnen afhankelijk van de bouwkavel maximaal 365 tot 535 m2 bedragen (exclusief eventuele kelders en zolders). Kleiner kan natuurlijk ook. Voor het ontwerp zijn spelregels opgesteld in het Beeldkwaliteitplan en de Welstandcriteria.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Duin en Beek Bloemendaal.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Duin en Beek Bloemendaal.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Duin en Beek Bloemendaal. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Duin en Beek Bloemendaal moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Duin en Beek Bloemendaal, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in de wijk Duin en Beek Bloemendaal, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Duin en Beek Bloemendaal bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Duin en Beek te Bloemendaal, neem dan gerust een kijkje bij Nieuw Koningsduin te Castricum aan Zee.

Duin en beek Bloemendaal