Emmelhage te Emmeloord

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Emmelhage te Emmeloord

De wijk Emmelhage te Emmeloord.

Emmelhage ligt aan de rand van Emmeloord. De wijk in ontwikkeling is een comfortabele thuisbasis. Je bent zo in het naastgelegen Emmelerbos met volop mogelijkheden om te sporten.

In de wijk zijn de straten ruim opgezet en bieden ruimte voor groen. Op je eigen kavel laat je je fantasie de vrije loop en bouw je je eigen huis. Met dát bijzondere kenmerk dat het uniek maakt. Uiteraard geldt wel een aantal randvoorwaarden zodat de wijk één geheel wordt. Naast vrije kavels biedt de wijk tweekappers, rijwoningen en bungalows. Deze bieden je eveneens volop de vrijheid om het huis af te stemmen op je wensen. Met het gemak en de energiezuinige maatregelen die horen bij een nieuwbouwwoning.

Als je Emmelhage binnen komt, proef je direct de gastvrije sfeer van de polder. Gemoedelijk en zonder fratsen. Er wonen veel gezinnen met kinderen. Je kinderen groeien op met andere jonge kinderen in de wijk en spelen samen buiten. Overdag fietsen ze veilig en snel naar school in nog geen zeven minuten.

Emmelhage zijn diverse mogelijkheden om te ontspannen en recreëren zoals de Golfbaan Emmeloord, het Ruitersportcentrum, Hockeyclub de Meeuwen, het Emmelerbos, een rijk netwerk aan fietspaden, een sportcomplex en het Bosbad. Maar ook wanneer je op zoek bent naar de levendigheid van het centrum van Emmeloord hoef je de auto niet te pakken. Binnen tien minuten fiets je naar de winkels in de Lange Nering of naar het theater.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Emmelhage te Emmeloord.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Emmelhage te Emmeloord.

Een woning in de wijk Emmelhage te Emmeloord moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Emmelhage te Emmeloord, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Emmelhage te Emmeloord. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen.

Uw eigen woning op Emmelhage te Emmeloord, een droom voor velen.

Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Emmelhage te Emmeloord bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Emmelhage te Emmeloord, neem dan gerust een kijkje bij De Gilden te Dronten of Parkkwartier Zuid te Zeewolde.