FAQ

Slide background

FAQ

Wij bouwen sinds ons lange bestaan traditionele woningen. Dit betekent echt metselwerk, gemetselde binnenmuren en betonnen verdiepingsvloeren. Degelijkheid ten top.

Wij hebben een brochure met een aantal basis woningen, welke gebruikt worden als vertrekpunt. Van daaruit worden al uw wensen geïnventariseerd en wordt er samen met onze architect een woning ontworpen geheel toegespitst op uw persoonlijke wensen. Dit voor wat betreft de indeling, de afmetingen, de uitstraling etc. Dat maakt iedere Desaunois woning uniek.

De standaard uitvoering van een Desaunois woning voldoet al ruimschoots aan de huidige eisen. Kierdicht bouwen en een optimale isolatie zijn een pre bij iedere Desaunois woning. Dit betekent in de basis al een behoorlijke besparing op uw energielasten. Standaard wordt iedere vrijstaande woning uitgevoerd met maar liefst 8 zonnepanelen en onze 2 onder 1 kap woning met 6 zonnepanelen. Maar zou u nog verder willen gaan, dan bent u bij Desaunois aan het juiste adres. Te denken valt aan extra zonnepanelen, aardwarmte, triple beglazing etc. Samen met onze kopersbegeleiders worden de vele mogelijkheden onder de loep genomen.

Wij zijn aangesloten bij de stichting Woningborg te Gouda en bouwen al onze woningen met woningborggarantie.

Desaunois heeft al diverse kangoeroewoningen gerealiseerd. Via de overheid wordt steeds minder geregeld. Bij steeds meer gemeentes geldt een mantelzorg-bestemming. Hierdoor is het mogelijk om onder één kap samen met ouders of schoonouders te gaan wonen. Compleet gescheiden en toch dicht bij elkaar.

Ons werkgebied is globaal Noord-Holland, de Noordoostpolder en Flevoland. Op onze site, bij brochure, ziet u ons werkgebied op kaart in beeld gebracht. Indien u twijfelt, neem dan gerust contact op.

Desaunois heeft een ruime ervaring in het realiseren van woningen op locaties waar een oude woning staat of heeft gestaan. Wij kunnen zelfs de sloop en alle andere bijkomende zaken, zoals een asbestinventarisatie en een bodemonderzoek, voor u regelen.

Desaunois heeft deskundige kopersbegeleiders die vele facetten, die met het bouwen van een woning te maken hebben, met de klant doornemen.

Iedere woning is bij Desaunois uit te voeren met bad- en/of slaapkamer op de begane grond.

Desaunois is bouwen zonder zorgen. Het ontwerp, de architect, de constructeur, de vergunningen en het bouwen van de woning, alles wordt voor de klant geregeld en is inbegrepen bij de prijs.

Een woning bouwen met een prefab kelder of de gehele woning onder kelderen is een prima oplossing om meer leefruimte te creëren. Desaunois heeft hier ruime ervaring mee.

Pas op het moment dat Desaunois het heiwerk gereed heeft volgt de 1e betaling. Verder is de betaling geregeld in termijnen achteraf. Het gehele voortraject van ontwerp, vergunning tot start bouw wordt dus compleet geregeld zonder dat u een betaling heeft gedaan.

Standaard is10m1 heiwerk in de prijs meegenomen. De fundering is de basis van een goede en degelijke woning zonder onaangename verrassingen achteraf.

Voor de doe-het-zelver is een cascowoning laten bouwen een mogelijkheid om geld te besparen. In hoeverre u uw woning zelf wilt bouwen overlegt u met de adviseur van Desaunois. Hij zal u duidelijk de besparing in beeld brengen.