Fruittuinen te Andijk

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Fruittuinen te Andijk

De wijk Fruittuinen te Andijk.

De Fruittuinen is een ruim opgezette wijk met een fraaie uitstraling, waar oog voor detail een belangrijke rol speelt. Het dankt zijn naam aan de locatie, een voormalige boomgaard waar appels en peren werden geteeld en waar tuinbouw plaatsvond. Het plan ’De Fruittuinen’ grenst aan de Kleingouw en de Klamptweid. Het plan zal uiteindelijk bestaan uit circa 200 woningen en wordt in fases gebouwd.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Fruittuinen te Andijk.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Fruittuinen te Andijk

Met Desaunois bouwen in de wijk Fruittuinen te Andijk. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Fruittuinen te Andijk moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Fruittuinen te Andijk, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Fruittuinen te Andijk, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Fruittuinen te Andijk bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Fruittuinen te Andijk, neem dan gerust een kijkje bij Bangert en Oosterpolder te Zwaag of Buiten Veste te Enkhuizen.

Fruittuinen te andijk Desaunois