Slide background
Slide background
Slide background

Desaunois, kwaliteitsbouwer sinds 1890

Bouwbedrijf Desaunois was vanaf 1890 gevestigd in het Noord-Hollandse Grootebroek. Dit dorp, vlakbij Enkhuizen, ligt in het hart van West-Friesland tussen historische steden als Hoorn en Medemblik. Een streek waarin een rijke geschiedenis, ondernemerschap en vernieuwing uitstekend samengaan. Desaunois koestert de West-Friese werkmentaliteit en de spreekwoordelijke nuchterheid. Tegelijkertijd zijn we trots op onze traditie en meer nog op wat we bouwen.

Zwaagdijk-Oost

Sinds juli 2006 zijn wij gevestigd in Zwaagdijk-Oost waar we dezelfde traditie voortzetten. In ons bedrijfspand hebben wij de beschikking over meerdere thematische showrooms. Wij kunnen onze klanten meer en duidelijkere voorbeelden laten zien, zodat de keuzes die zij moeten maken vergemakkelijkt worden.

Ruim 100 jaar ervaring

Bouwen in een traditie betekent dat ervaring van generatie op generatie wordt doorgegeven. Ervaring die we uiteraard combineren met de meest moderne bouwinzichten. Inzicht in techniek, materialen en duurzaamheid. Desaunois is gegroeid van de kleine dorpsaannemer in de 19e tot de eerste klas leverancier van vrijstaande woningen in de 21e eeuw. Eerlijk duurt het langst. In de derde eeuw van ons bestaan zijn we thuis in Noord-Holland en Flevoland (incl. Noordoostpolder).

75 vakmensen

Per jaar leveren wij circa 90 nieuwe, vrijstaande en halfvrijstaande woningen op. Er werken continu rond de 75 vakmensen bij Desaunois. Als erkend leerbedrijf verzorgen wij de opleiding van vakbekwame, kwaliteitsbewuste timmerlieden.

Vraag onze brochure aan

Ontvang onze nieuwsbrief

Adresgegevens

Bouwbedrijf B. Desaunois bv

Appelmarkt 4
1681 PE Zwaagdijk-Oost

Telefoon: 0228-545060
E-mail: info@desaunois.nl