Goedkope woning bouwen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Goedkope woning bouwen

Goedkope woning bouwen naar uw smaak met Desaunois

Een goedkope woning bouwen, een droom voor velen. Een goedkope woning bouwen is ook keuzes maken in kleuren, vormen en uitvoeringen. Desaunois heeft een eigen showroom met allerlei voorbeelden van mogelijkheden, die wij u kunnen bieden. Een woning bouwen met Desaunois, geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Geen catalogusbouwer, maar specialist in maatwerk.

Stap voor stap een goedkope woning bouwen

Desaunois is kwaliteitsbouwer sinds 1890. Een woning bouwen met ervaren architecten, die “uw droomhuis” ontwerpen. Met Desaunois een goedkope woning bouwen, verzekerd van pure passie en unieke woningen. Een woning bouwen met de juiste materialen, zonder afbreuk aan de kwaliteit. Een goedkope woning bouwen, uw thuis. Laat een goedkope woning bouwen met de Desaunois. Om geen zaken over het hoofd te zien.

Een goedkope woning bouwen, een droom voor velen

Een goedkope woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een goedkope woning bouwen, waarbij uw wensen centraal staan.
Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.  Met Desaunois een goedkope woning bouwen; een bedrijf wat nooit stil staat. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.