Halerpark Schagen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Halerpark Schagen

De wijk Halerpark Schagen.

Het Halerpark ligt op een mooie zichtlocatie langs de hoofdader van het bedrijventerrein ‘Lagedijk’ en tegen de woonwijk ‘Waldervaart’. De kavels grenzen aan het Halerbos waar u en uw gezin kunnen genieten van de rust en de natuur.

Schagen en omgeving

De gemeente Schagen met bijna19.000 inwoners, is als regio gemeente een aantrekkelijke plaats om te wonen, te werken en te leven.

Den Helder ligt, net als Alkmaar, op minder dan 20 km van Schagen. Duinen en stranden zijn al te vinden binnen 10 km. Bovendien beschikt Schagen over een eigen bus- en treinstation met een goede verbinding met de Randstad.

Schagen bruist, groeit en bloeit.Schagen is geliefd door haar gezellige sfeer en landelijke omgeving waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen, varen en recreëren. De bruisende stad heeft al jaren een aantrekkende werking. Hierdoor zullen het inwoners- en ondernemersaantallen de komende jaren blijven groeien.

De historische panden in het centrum van Schagen zijn kenmerkend voor de gezellige winkelstraten en bepalen het stadsbeeld.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Halerpark Schagen.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Halerpark Schagen

Samen een mooie woning bouwen in de wijk Halerpark Schagen, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Halerpark Schagen. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Halerpark Schagen moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven.

Uw eigen woning in de wijk Halerpark Schagen, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Fijn wonen is genieten. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Halerpark Schagen bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Halerpark te Schagen, neem dan gerust een kijkje bij Wonen in Haringhuizen of 3 bouwkavels te ‘t Veld.

halerpark Schagen