Heerenweide te Spanbroek

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Heerenweide te Spanbroek

De wijk Heerenweide te Spanbroek.

Westfriesland is een rijkgeschakeerd gebied en een mooie regio om te wonen. U vindt hier oude polders met statige boerderijen en oude molens. Het water is altijd dichtbij. De nieuwe wijk Heerenweide ligt in Spanbroek, tegen de grens van de gemeentelijke hoofdkern Opmeer.

Rondom liggen de trotse steden zoals Alkmaar, Schagen, Hoorn en Enkhuizen, waar u gemakkelijk heen rijdt (auto, fiest of openbaar vervoer). Zelfs Amsterdam is vanuit Spanbroek prima te bereiken, in een halfuurtje bent u op de ring A10.

Wonen tussen water en groen 

De kavels in de wijk Heerenweide zijn heerlijk ruim en omgeven door groen en de kans is groot dat u uitkijkt op een van de circa 15 meter brede watergangen.

In de wijk Heerenweide zijn we niet zuinig met groen en er is altijd wel een veldje of speelterrein waar de kinderen zich uit kunnen leven. Op recreatieterrein De Weijver (Hoogwoud) kunnen groot en klein hun hart ophalen op de sportvelden, in het zwembad en de sporthal.

Natuurlijk kunt u rond Heerenweide heerlijk varen op de kleine en grotere wateren. Er zijn schitterende fiets- en wandelroutes uitgezet en in een goed half uur staat u op het strand. Even helemaal uitwaaien.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Heerenweide te Spanbroek

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in Heerenweide te Spanbroek

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Heerenweide te Spanbroek. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Heerenweide te Spanbroek moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Heerenweide te Spanbroek, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Heerenweide te Spanbroek een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Heerenweide te Spanbroek bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Heerenweide te Spanbroek, neem dan gerust een kijkje bij Bloesemgaerde te Wognum of Bangert & Oosterpolder te Zwaag.

Heerenweide te Spanbroek Desaunois