Homeruskwartier te Almere

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Homeruskwartier te Almere

De wijk Homeruskwartier te Almere.

Homeruskwartier in Almere Poort: in één woord revolutionair en de grootste woonwijk van Nederland. Hier hebben alle inwoners hun eigen huis gebouwd. Alleen of samen met anderen. De wijk is een toonbeeld van wat er gebeurt als mensen zelf en samen de stad maken. Karakteristiek door zijn cirkelvormige patroon. Homeruskwartier valt uiteen in drie delen: Centrum, Oost en West.

Alle vormen van bouwen komen aan bod. Grachtenhuizen, woon-werkvilla’s, bungalows, tuinhuizen en woontorens. Geschakeld of vrijstaand. Volgens eigen ontwerp of samen met anderen. Afwisseling en diversiteit bepalen het bijzondere karakter van de wijk. Op veel plekken is een combinatie van wonen en werken mogelijk en er zijn ook kavels waar winkeliers hun ideale winkel kunnen bouwen.

Almere Poort

Kleurrijk en vernieuwend, waar zelfbouw ‘heruitgevonden’ is. Op de rand van stad, polder en water, met alles binnen handbereik: ruimte, groen en voorzieningen. Stadsdeel aan de A6: snel met de auto naar Amsterdam en ’t Gooi. Of met de trein vanaf NS-station Almere Poort. Hier bouwt u zelf. Dat hoort in Poort.

 

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Homeruskwartier te Almere

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in Homeruskwartier te Almere

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Homeruskwartier te Almere. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Homeruskwartier te Almere moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Homeruskwartier te Almere, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Homeruskwartier te Almere, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Fijn wonen is genieten. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Homeruskwartier te Almere bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Homeruskwartier te Almere, neem dan gerust een kijkje bij Stripheldenbuurt te Almere of Warande te Lelystad.

Homeruskwartier te Almere Desaunois