Huis bouwen prijs

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Huis bouwen prijs

Huis bouwen prijs?

Wilt een duurzaam en kwalitatief goed huis bouwen tegen een scherpe prijs? Desaunois is een kwaliteitsbouwer sinds 1890.
Kortom ervaring genoeg. Een nieuw huis laten bouwen tegen een scherpe prijs, een mooie maar spannende ervaring. Wij staan garant voor een transparante werkwijze, geen verrassingen achteraf. Uw huis laten bouwen tegen een scherpe prijs, maar altijd de beste prijs kwaliteit verhouding. Iedere week wordt er door ons een unieke woning opgeleverd.

Huis bouwen prijs en kwaliteit bij Desaunois

Duurzaam een huis bouwen, de prijs erg scherp, met de juiste materialen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Voor ons een vanzelfsprekendheid. Desaunois heeft een eigen showroom met allerlei voorbeelden van mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Een huis bouwen naar uw smaak en wensen, uw manier van leven. Bouwen met Desaunois. Geen verrassingen achteraf.

Huis bouwen prijs: Desaunois altijd de beste prijs kwaliteit verhouding

Bouwbedrijf Desaunois heeft vele opties om een huis te bouwen tegen een scherpe prijs. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan. Inspiratie opdoen en veel informatie. Een eigen huis bouwen. De prijs hangt ook af van uw specifieke woonwensen. Voor iedereen is een ‘thuis’ weer anders. Iedere toekomstige opdrachtgever is uniek. Iedere woning is uniek. Het moet vooral een ‘thuis’ worden.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.