Huis bouwen kosten

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Huis bouwen tegen lage kosten

Huis bouwen kosten?

Heeft u plannen en wilt u een huis laten bouwen met zo laag mogelijke kosten? Het is een kwestie van keuzes maken. Met Desaunois een huis bouwen, verzekerd van lage kosten, de juiste materialen. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Samen uw huis bouwen, met lage aanvaardbare kosten. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Een huis bouwen tegen lage kosten, ja het kan echt.

Huis bouwen kosten bewuste oplossingen met Desaunois

Als u een huis wilt bouwen met lage aanvaardbare kosten, dan bent u bij Desaunois aan het juiste adres. Wij staan garant voor de beste prijs kwaliteit verhouding. Een mooi huis bouwen met lage kosten, zonder concessies te doen aan uw woonwensen. Een huis bouwen met lage prijzen. Alles toegespitst op uw persoonlijke wensen. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en informatie. Desaunois kwaliteitsbouwer sinds 1890. Een huis bouwen tegen lage kosten, ja het kan echt, vraag de brochure aan en u zult het zien.

Huis bouwen kosten berekenen?

Een huis bouwen, een mooie maar spannende ervaring en brengt torenhoge kosten met zich mee. Desaunois heeft een eigen ‘Desaunois Handleiding’ samengesteld, waarin alle facetten van een huis bouwen en bijkomende kosten aan bod komen. Laat uw huis bouwen met Desaunois, met lage kosten naar uw smaak en wensen. Een huis bouwen tegen lage kosten. Er zijn veel opties mogelijk om het huis aan te passen aan uw eigen smaak.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.