Huis ontwerpen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Huis ontwerpen

Al schetsend uw eigen huis ontwerpen

Wilt u uw eigen huis ontwerpen? Uw eigen huis ontwerpen met Desaunois, van droom naar daad. Alles afgestemd op uw eigen wensen van uitstekende kwaliteit. Desaunois heeft een eigen ‘Desaunois Handleiding’ gemaakt als hulp voor degenen die graag een eigen huis ontwerpen. In deze handleiding komen alle facetten welke te maken hebben met de bouw en ontwerp aan de orde.

Duurzaam een eigen huis ontwerpen

Duurzaam uw eigen huis ontwerpen is voor ons een vanzelfsprekendheid! Kortom ‘groen denkend’ een eigen huis ontwerpen is onderdeel van ons bouwproces. Kiezen voor de juiste materialen en hier spaarzaam mee omgaan, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Een huis ontwerpen en bouwen met de juiste aannemer. Het energie-en watergebruik hebben een enorme impact op het milieu en uw portemonnee. Door Desaunois wordt daar alle aandacht aan besteed.

Een eigen huis ontwerpen van tekentafel tot thuisgevoel

Uw woning komt u waarschijnlijk niet tegen in onze brochure. Samen met onze architecten uw huis ontwerpen. Al schetsend gaat u een ‘thuis’ ontwerpen. Om vervolgens te worden uitgewerkt in een bouwtekening. Met Desaunois een uniek huis ontwerpen. Wie en wat u bent terug zien in uw eigen huis. Desaunois kwaliteitsbouwer sinds 1890. Iedere week wordt er door ons een unieke woning afgeleverd.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.