Kosten woning bouwen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kosten woning bouwen

Kosten woning bouwen?

Heeft u plannen en wilt u een woning laten bouwen? Wat zijn de kosten van een woning bouwen? Het is een kwestie van keuzes maken. Met Desaunois tegen aanvaardbare kosten een huis bouwen met de juiste materialen, maar zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Scherpe kosten woning bouwen met bewuste oplossingen

Met aanvaardbare kosten uw woning bouwen? Bij Desaunois bent u echt aan het juiste adres. Wij staan garant voor de beste prijs kwaliteit verhouding. Tegen scherpe aanvaardbare kosten uw woning bouwen, zonder concessies te doen aan uw woonwensen. Met lage kosten een woning bouwen en alles toegespitst op uw persoonlijke wensen. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en informatie. Op uw gemak ideeën en inspiratie opdoen.

Kosten woning bouwen berekenen?

Tegen scherpe kosten een woning bouwen. Een mooie, maar spannende ervaring, en brengt torenhoge kosten met zich mee. Desaunois heeft een eigen ‘Desaunois handleiding’ samengesteld, waarin alle facetten van een woning bouwen met bijkomende kosten aan bod komen. Laat uw woning bouwen door Desaunois.  Tegen zeer concurrerende kosten uw huis laten bouwen.  Duurzaam met aanvaardbare kosten uw woning bouwen. Voor ons een vanzelfsprekendheid.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.