Kreekrijk te Assendelft

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kreekrijk te Assendelft

De wijk Kreekrijk te Assendelft

Assendelft ligt centraal aan de rand van de Zaanstreek. Kreekrijk zelf ligt in de Zaanse polder tussen de spoorlijn, Busch en Dam en Saendelft. Mooi in het groen, maar dicht bij stadscentra van Zaandam, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Vanuit je vrijstaande woning ben je zo bij het Alkmaardermeer en zijn de Noord-Hollandse stranden binnen handbereik.

De 39 vrije kavels liggen in het noorden van de wijk Kreekrijk in Assendelft. Hier woon je prachtig in een groene omgeving en de polder als achtertuin. Lekker uitwaaien op de fiets en wandelen met vergezichten over het landschap. De kavels liggen direct aan het water en geven je de ruimte van het bouwen van je eigen droomhuis, geheel in Zaanse stijl ontworpen.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Kreekrijk te Assendelft

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in Kreekrijk te Assendelft

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Kreekrijk te Assendelft. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Kreekrijk te Assendelft moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Kreekrijk te Assendelft, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Kreekrijk te Assendelft een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Kreekrijk te Assendelft bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.