Lijsbeth Tijs te Berkhout

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Lijsbeth Tijs te Berkhout

De wijk Lijsbeth Tijs te Berkhout.

Het plan Lijsbeth Tijs is ongetwijfeld een van de mooiste plannen onder de rook van Hoorn. Op slechts 7 auto-minuten van de stad heeft de gemeente Koggenland een prachtig nieuwe wijk gerealiseerd. 

Lijsbeth Tijs ligt op een steenworp afstand van de voorzieningen van Hoorn en De Goorn/Avenhorn in een natuur-, en waterrijke omgeving. Nabij het plan is een basisschool, een bushalte en de snelweg ligt slechts op 2,5 km afstand van de woningen.

De naam Berkhout komt van de Berken in het vroeger naastgelegen bos. De voormalige polder Grote Waal viel vroeger gedeeltelijk onder Berkhout. Hier is nu de Hoornse wijk te vinden. Berkhout heeft een klein eigen centrum met o.a. een basisschool en een café.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Lijsbeth Tijs te Berkhout.

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in de wijk Lijsbeth Tijs te Berkhout.

Samen een mooie woning bouwen in de wijk Lijsbeth Tijs te Berkhout, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Lijsbeth Tijs te Berkhout. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Lijsbeth Tijs te Berkhout moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven.

Uw eigen woning op Lijsbeth Tijs te Berkhout, een droom voor velen.

Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Lijsbeth Tijs te Berkhout bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Lijsbeth Tijs te Berkhout, neem dan gerust een kijkje bij Bangert & Oosterpolder te Zwaag of Bloesemgaerde te Wognum.