Maatwerk

Slide background
Slide background

Voor iedereen is ‘thuis’ weer anders!

Vraag onze brochure aan

Een woning moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Uw huis wordt uw thuis. Bij Desaunois vinden we dat dit niet alleen de uitstraling en de afmetingen betreft, maar bij ons gaat dit veel verder.

Op onze site kunnen we nooit volledig zijn, maar willen wij u toch een aantal mogelijkheden laten zien.

U verlangt meer ruimte, maar uw bouwkavel laat dit niet toe? Misschien is een kelder een goede optie. U kunt kiezen voor een prefab kelder of u laat uw woning compleet onderkelderen.

Wilt u geen opstap in de badkamer op de verdieping en alles weggewerkt hebben in de vloeren, dan kunt u kiezen voor een breedplaatvloer in plaats van een kanaalplaatvloer.

Dit soort onderdelen worden tijdens de gesprekken met de kopersbegeleider besproken. Om dit voor de opdrachtgevers nog duidelijker te maken, hebben we dit als voorbeeld ook in onze showroom. Eén van onze ervaren kopersbegeleiders is uw aanspreekpunt vanaf het tekenen van het contract tot en met de oplevering van uw woning. Hij begeleidt u in het hele bouwproces en adviseert u in de keuzes die u dient te maken.

U wilt in plaats van een gespoten plafond een gestuct plafond met sierlijsten, u kunt dit verder verfraaien met ornamenten. Dit in combinatie met een mooie trap en een riante vide, geeft als totaal een prachtig entree in uw woning.

Bovenstaand is slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Samen met de  kopersbegeleider zullen diverse facetten aan bod komen. De kopersbegeleider zal u adviseren en begeleiden. Op deze wijze wordt uw huis uw thuis en dat maakt iedere woning van Desaunois uniek.

Bij bouwbedrijf Desaunois is elke woning uniek en ook een maatwerk product. In onderstaande film willen we hiervan enkele voorbeelden laten zien.