Maison Fleurie te Zeewolde

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Maison Fleurie te Zeewolde

De wijk Maison Fleurie te Zeewolde.

Zeewolde, ontstaan in 1984 in Flevoland, is de jongste gemeente van Nederland. Door de centrale ligging in het midden van Nederland bent u zo in de Randstad. Als u wilt wonen in een omgeving waar rust, ruimte, groen en water een centrale rol vervullen en waarbij aandacht is voor een veilige leefomgeving, dan past Zeewolde helemaal bij u.

Bergkwartier vormt een verhoogd gebied zodat op het niveau van de Zeewolderdijk gewoond kan worden met een mooi uitzicht over het Wolderwijd. Het project Maison Fleurie in het Bergkwartier bestaat uit 25 vrijstaande woningen gebouwd onder architectuur in vier architectuurthema’s. Door het bouwen in 4 architectuurthema’s ontstaat een ruimtelijk samenhangende laan door de vormgeving en uitstraling van de woonhuizen. Binnen de thema’s hebben de particuliere opdrachtgevers de vrijheid om een woning te ontwerpen.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Maison Fleurie te Zeewolde.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Maison Fleurie te Zeewolde.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Maison Fleurie te Zeewolde. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Maison Fleurie te Zeewolde moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Maison Fleurie te Zeewolde, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Maison Fleurie te Zeewolde, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Maison Fleurie te Zeewolde bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Maison Fleurie te Zeewolde, neem dan gerust een kijkje bij Parkkwartier te Zeewolde of De Gilden te Dronten.