Mantelhof Andijk

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Mantelhof Andijk

De wijk Mantelhof Andijk.

Heeft u altijd al uw droom willen realiseren?

Dat kan nu!
In het centrum van Andijk, aan de Middenweg, worden 5 bouwkavels aangeboden, waarop u uw droomwoning kan realiseren!

De kavels liggen aan de achterzijde aan een waterpartij en grenzen aan de voorzijde aan de lintbebouwing van Andijk met het winkelcentrum schuin aan de overzijde.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Mantelhof Andijk.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Mantelhof Andijk.

Met Desaunois bouwen in de wijk Mantelhof Andijk. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Mantelhof Andijk moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Mantelhof Andijk, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning in Mantelhof Andijk, een droom voor velen.

Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Mantelhof Andijk bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Mantelhof te Andijk, neem dan gerust een kijkje bij Fruittuinen te Andijk.

Mantelhof Andijk Desaunois