Nassaupark Hoofddorp

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nassaupark Hoofddorp

De wijk Nassaupark Hoofddorp

Dit is ‘m, die ene plek … in Nassaupark

Bouw je eigen thuis!
Je eigen thuis …. Hoe ziet dat eruit als je het helemaal zelf mag bedenken? Een knus huisje met kronkelende rozenstruiken langs de gevel omhoog? Een grote, gezellige, jaren dertig gezinswoning met een eigen kamer voor iedereen? Een moderne kubus met veel glas en uitzicht op je riante tuin?
Je mág het zelf bedenken! En dit is de plek! Koop een kavel in Nassaupark en bouw je ideale thuis. Mooi, ruim, groen. Vlakbij de Toolenburgerplas. Een veilige plek om te wonen, te recreëren, op te groeien.

Zelf bouwen, wat komt er allemaal bij kijken?
Je droomt al jaren over de bouw van een eigen huis. Nu krijg je de kans. In Nassaupark. Je kunt een kavel kiezen en je eigen vrijstaande droomhuis laten ontwerpen. Of kies je liever een bestaand ontwerp uit de catalogus? Wil je liever met anderen samen bouwen op meerdere kavels? Ook dat kan. Wat je ook kiest, zelf bouwen is een langdurig, intensief traject. Je moet aan veel dingen denken. We raden je aan om je daarbij deskundig te laten adviseren. Bouwbedrijf B. Desaunois staat voor je klaar om samen de bouw van je droomhuis te realiseren. We wensen je ook heel veel plezier tijdens dit grote avontuur. Met een prachtige, fijne woning als resultaat.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Nassaupark Hoofddorp

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Nassaupark Hoofddorp

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Nassaupark Hoofddorp. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Nassaupark Hoofddorp, een ‘thuis‘. Een woning in de wijk Nassaupark Hoofddorp moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven.

Uw eigen woning op Nassaupark Hoofddorp, een droom voor velen

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Nassaupark Hoofddorp bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Nassaupark Hoofddorp, neem dan gerust een kijkje bij Boseilanden Hoofddorp of Plantage de Sniep Diemen.

Nassaupark Hoofddorp