Nieuw huis bouwen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nieuw huis bouwen

Een nieuw huis bouwen naar uw smaak met Desaunois

Een nieuw huis bouwen, een droom voor velen. Een nieuw huis laten bouwen is ook keuzes maken in kleuren, vormen en uitvoeringen. Desaunois heeft een eigen showroom met allerlei voorbeelden van mogelijkheden, die wij u kunnen bieden. Een nieuw huis bouwen met Desaunois; geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Geen catalogusbouwer, maar specialist in maatwerk.

Stap voor stap een nieuw huis bouwen

Desaunois is kwaliteitsbouwer sinds 1890. Een nieuwe woning bouwen met ervaren architecten, die “uw droomhuis” ontwerpen. Met Desaunois een nieuw huis bouwen, verzekerd van pure passie en unieke woningen. Een nieuw huis bouwen met de juiste materialen, zonder afbreuk aan de kwaliteit. Een nieuw huis bouwen, uw thuis. Laat een nieuw huis bouwen met Desaunois. Om geen zaken over het hoofd te zien.

Een nieuw huis bouwen een droom voor velen

Een nieuw huis bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een nieuw huis bouwen, waarbij uw wensen centraal staan.
Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois een nieuw huis bouwen. Een bedrijf wat nooit stil staat. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.