Nieuw Koningsduin te Castricum aan Zee

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nieuw Koningsduin te Castricum aan Zee

De wijk Nieuw Koningsduin te Castricum aan Zee.

Nieuw Koningsduin

In Nieuw Koningsduin woont u heerlijk, nabij bos, zee, strand en duinen. Een werkelijk waar unieke locatie, met schitterende gedetailleerde woningen. Centraal gelegen ten opzichte van vele voorzieningen, diverse uitvalswegen, grote steden als Amsterdam en Haarlem, maar toch midden in de natuur.

Nieuw Koningsduin is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Gelegen aan beschermd natuurgebied het Noord-Hollands Duinreservaat. De bijzondere omgeving biedt talloze recreatiemogelijkheden. Zoals fietsen, zeilen, hardlopen, wandelen of lekker uitwaaien. In de omgeving van Nieuw Koningsduin is het hele jaar door van alles te beleven. Deze locatie is ook erg goed te bereiken. Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn binnen enkele minuten te bereiken. Iedere fase kenmerkt zich door een intiem karakter, een parkachtige en ruime setting. Dit wordt gecreëerd doordat iedere fase is afgebakend door een groene bosrand. Het is gezellig, kleinschalig wonen op een fantastische locatie.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Nieuw Koningsduin te Castricum aan Zee.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Nieuw Koningsduin te Castricum aan Zee.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Nieuw Koningsduin Castricum aan Zee. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Nieuw Koningsduin Castricum aan Zee moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Nieuw Koningsduin Castricum aan Zee, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Nieuw Koningsduin te Castricum aan Zee, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Nieuw Koningsduin Castricum aan Zee bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Nieuw Koningsduin te Castricum aan Zee, neem dan gerust een kijkje bij Aan de Hage te Castricum of Binnenduin te Beverwijk.