Ontwerp van de maand april

Ontwerp van de maand april

Ook deze maand hebben we weer een prachtig ontwerp voor u klaar staan.
Bekijk de indeling van deze woning en laat u bijpraten door onze ontwerper.
Kortom: een mooie dosis inspiratie voor uw bouwplannen.

Stijl van de woning

“De woning is opgezet met een eenduidige vorm zonder aanbouwen en is voorzien van een zadeldak. De asymmetrische voorgevel zorgt voor een spannend beeld en leidt je richting de entree. Deze is herkenbaar door de hoge risaliet met glazen openingen gericht op het noorden.

Het contrast van de donkere plint en donkere kozijnen met het witte gevelsauswerk creëert een fris gevelbeeld. Rondom de woning is er veel ruimte. Aan de zuidzijde is een overkapping getekend zodat de opdrachtgevers heerlijk kunnen genieten van buitenlucht."

Indeling van de woning

Bouwen met Bouwbedrijf Desaunois betekent dat u altijd volledige indelingsvrijheid hebt. Zo bouwen we altijd een woning precies op maat voor onze opdrachtgevers. Ook deze woning heeft een unieke indeling.

"De begane grond heeft een open indeling. De woonkamer en keuken vormen zich als een L-vorm om de werkkamer. Via de achterdeur kan door de bijkeuken de keuken bereikt worden. De vide in de risaliet zorgt voor veel daglicht in de hal en overloop. Zo voelt de woning ook boven als een vrijstaande woning met rondom uitzicht.

Op de eerste verdieping is er ruimte voor twee slaapkamers en een hoofdslaapkamer met inloopkast. Ook op zolder is er genoeg ruimte voor het uitoefenen van een hobby en voor het opbergen van spullen. De tweede vaste trap zorgt ervoor dat deze verdieping makkelijk bereikbaar is."

Dit ontwerp staat te koop op de markt

Dit ontwerp is gemaakt voor Kuyper & Blom makelaars en de woning staat te koop. Voor meer informatie zie: https://www.funda.nl/koop/schoorl/bouwgrond-43469538-schoutsakker/

Klik hier voor meer afbeeldingen en plattegronden;

Gevelaanzicht 1

Gevelaanzicht 2

Gevelaanzicht 3

Plattegrond begane grond

Plattegrond 1e verdieping

Plattegrond zolder