Vacature werkvoorbereider / kopersbegeleider

Vacature werkvoorbereider / kopersbegeleider

Een van onze collega’s op de werkvoorbereiding bij Bouwbedrijf B. Desaunois gaat gebruik maken van een regeling om met prepensioen te gaan. Daarnaast groeit onze order portefeuille. Om onze naam als kwaliteitsbouwer hoog te houden zijn wij op zoek naar een fulltime:

Werkvoorbereider / Kopersbegeleider

Wat je bij ons gaat doen
In een dynamisch, gezellig en no nonsens bedrijf ga jij bij ons aan de slag als bouwkundig werkvoorbereider en kopersbegeleider. Als werkvoorbereider onderhoud je zelfstandig de contacten met onderaannemers, leveranciers en gemeentes en draag jij zorg dat alle wensen van onze opdrachtgevers goed worden uitgevoerd. Als kopersbegeleider heb je persoonlijke gesprekken met onze opdrachtgevers en mag je hun individuele wensen verder uitwerken tot hun droomhuis.

Vereisten

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over een goed bouwkundig én commercieel inzicht
    Op een prettige wijze leid jij onze klanten door de belangrijke beslissingen over hun woning.
  • Door jouw werkervaring en organisatietalent zorg jij voor complete bouw- en verkoopdossiers met materiaallijsten
  • Je hebt idealiter een bouwkundige of aanverwante opleiding op minimaal MBO 4-niveau afgerond.
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider in de (vrijstaande) woningbouw, mogelijk zelfs met direct klantcontact.
  • Je bent handig met de computer en je kunt tekeningen maken en aanpassen in AutoCad
  • Je werkt graag in teamverband
  • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Zwaagdijk-Oost.

Heb je nog vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt, voordat je solliciteert. Bel of app gerust met Sjaak Schuitemaker (Hoofd Werkvoorbereiding) op telefoonnummer 0228-545 069, of Johan van Putten (Vestigingsleider) op telefoonnummer 06-1139 7098 of met Jos van der Vegt (HR Manager) op telefoonnummer 06-3114 8897. Je mag ook mailen naar HR.

Solliciteer direct

Zie jij jezelf al bij Bouwbedrijf Desaunois werken? Stuur ons dan direct je motivatie en liefst met cv naar HR, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.