Nobelhorst Almere

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nobelhorst Almere

De wijk Nobelhorst Almere.

Aan de oostkant van Almere verrijst in de komende jaren een geheel nieuwe wijk. Hier krijg je de vrijheid om je droomhuis, woon- en werkomgeving te bedenken, te realiseren en te beheren. Dat is de visie achter het stadsdorp Nobelhorst: een intieme woonomgeving maken met een ‘ons kent ons’ sfeer. Of je nu koper, zelfbouwer, huurder of ondernemer bent.

Nobelhorst ontstaat door de eigen initiatieven van de bewoners en de ondernemers. Van (collectieve) zelfbouw van woning of onderneming tot inrichting en beheer van de eigen buurt. Dit gebeurt op een wijze en schaal die nog niet eerder in Nederland is vertoond. Stichting Ymere en de gemeente Almere zijn mede-regisseurs van deze bijzondere gebiedsontwikkeling, maar de wijk wordt gemaakt door de mensen zelf.

In Nobelhorst bepaal je zelf hoe je je buurt inricht. Als lid van de buurtcoöperatie, die buurtbewoners zelf opzetten en leiden, beslis je bijvoorbeeld mee over groen en speelplekken in de openbare ruimte of over de activiteiten in de buurt. Jij en je buren krijgen de kans om zelf ontwerper te zijn, te organiseren en de buurtbudgetten te beheren. Geef zelf invulling en kleur aan het leven in je buurt!

Nobelhorst groeit stap voor stap. Zo komt de wijk per buurt tot leven. In elke buurt kun je terecht voor zelfbouwen, kopen, huren of ondernemen! Elk buurtje heeft zo zijn eigen kenmerken. Hou je van een levendige buurt met volop bedrijvigheid. Dan is de Langehoutbuurt een echte aanrader. Of je kiest voor een buurt die uitkijkt over de singel en zijn naam dankt aan de wateropslagvoorziening, de Reinwaterbuurt. In de Bosrandbuurt woon je heerlijk dichtbij het bos. In de eerste fase van Nobelhorst volgen nog de inrichting van de Vinkwegbuurt, de Vaartuinenbuurt en het binnenstedelijk bedrijventerrein.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Nobelhorst Almere.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Nobelhorst Almere.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Nobelhorst Almere. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Nobelhorst Almere moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Nobelhorst Almere, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Nobelhorst Almere, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Nobelhorst Almere bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Nobelhorst Almere, neem dan gerust een kijkje bij Warande Lelystad of Overgooi Almere.

Nobelhorst Almere Desaunois