Noorderplassen te Almere

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Noorderplassen te Almere

De wijk Noorderplassen te Almere.

Met een huis in Noorderplassen West kunt u elke dag een vakantiegevoel beleven. Het is het meest waterrijke deel van Almere Stad én grenst aan het bos Pampushout. Hier kunnen zelfbouwers kiezen uit diverse soorten kavels: boskavels in bestaand bos, eilandkavels, dijkkavels met uitzicht op het Markermeer en kavels aan het centrale plantsoen van de wijk.

Levendige havenkom als centrum

De wijk is grotendeels klaar: ruim 1.900 woningen zijn opgeleverd. Een belangrijk deel van de wijk is door de bewoners zelf gebouwd, met als resultaat heel aantrekkelijke straten. De kavels zijn verdeeld over verschillende buurten en zijn er voor vrijstaand of geschakeld bouwen.

Een levendige havenkom wordt het hart van de wijk en het centrale ontmoetingspunt voor de bewoners. De buurtsupermarkt heeft zelfs aanlegsteigers voor boten. Centraal in de wijk, aan Kraaiennest, liggen twee basisscholen en een peuterspeelzaal. Om de hoek liggen twee kinderdagverblijven. En met de bus, auto of fiets bent u zo in de buurt van alle stadse gemakken.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Noorderplassen te Almere

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in Noorderplassen te Almere

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Noorderplassen te Almere. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Noorderplassen te Almere moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Noorderplassen te Almere, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Noorderplassen te Almere, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Noorderplassen te Almere bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

 

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Noorderplassen te Almere, neem dan gerust een kijkje bij Stripheldenbuurt te Almere of de Laren te Almere.

Noorderplassen te Almere Desaunois